Kameraadjes for iPhone

Kameraadjes for iPhone 1.6.0

iOS / Feyenoord Rotterdam N.V. / 0 / Especificaciones completas
Descripción

En la aplicación Kameraadjes kunnen leden van de Juniorclub van Feyenoord zich uitleven in de wereld van hun favouriete voetbalclub. Voor iedere leeftijd is een eigen Feyenoord-wereld gecreerd waar je jouw eigen avatar kunt maken en tegen jouw voetbalhelden kan spelen.

Kun jij winnen in een n tegen n duel met een speler van Feyenoord? Dribbel jij langs alle pionnen en obstakels op het veld? Laat jij je niet uit het veld schoppen bij een potje Feyenoord-trefvoetbal? Ontmoet de Feyenoord-spelers ook buiten het trainingsveld en verzamel alle spelerskaarten. Bovendien tel je af tot de volgende wedstrijd van Feyenoord y blijf je live op de hoogte van de tussenstand in De Kuip!

Ook aan de allerjongste Kameraadjes (tot en met 2 jaar) es gedacht. Minis hebben hun eigen leefwereld binnen de app, waar zij eindeloos kunnen spelen in de dierentuin van Feyenoord. Bovendien kunnen ze luisteren naar de Feyenoord-avonturen van de beestenbende met de verhalen uit de bekende voorleesboeken, gellustreerd de Roland Hols e ingesproken de Eus Roovers.

Je geeft aan ons privacybeleid en onze gebruiksvoorwaarden te accepteren door de app te downloaden. Minderjarigen tot 16 jaar mogen de Kameraadjes App niet downloaden, zonder toestemming van hun ouders of wettelijke vertegenwordigers. Lea más sobre la privacidad de los usuarios en kameraadjes.nl/privacy.

Neem voor hulp bij de app contact op met Feyenoord Service & Tickets via www.feyenoord.nl/service.

Sobre Feyenoord Juniorclub Kameraadjes:

De Feyenoord Juniorclub Kameraadjes es oficial Juniorclub van Feyenoord y de Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder voor alle jeugdige supporters tot at met 14 jaar.

Especificaciones completas
Editor Feyenoord Rotterdam N.V.
Sitio del editor https://apps.apple.com/us/developer/feyenoord-rotterdam-n-v/id1024993343
Fecha de lanzamiento 2020-07-26
Fecha Agregada 2020-07-26
Categoría Juegos
Subcategoría Juegos Deportivos
Versión 1.6.0
Requisitos del sistema operativo iOS
Requisitos Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Precio Free
Descargas por semana 0
Descargas totales 0

Comments:

Más popular